Dag 2020 en hallo 2021…

De laatste dag van 2020 en wat een jaar. Het mag dan de laatste dag van het jaar zijn, alles gaat gewoon verder in 2021, bewust van Nou ja, alles… open en weer dicht en open en voor altijd gesloten, zo’n jaar was het wel en zal het nog wel even blijven totdat het virus af is en gewoon een griep is geworden. Vroeger toen er nog niet zoveel mensen woonden in Nederland en er genoeg ruimte was overal gingen de mensen gewoon door met werken en leven tijdens een uitbraak van een ziekte en was alles open. De tijd waarin de mensen blij waren met een stuk snoep of een zelfgebreide pop. Vroeger toen de mensen gewoon om 22.00 naar bed toe gingen op oudejaarsavond en op nieuwjaarsdag elkaar de beste wensen gingen geven. We zullen het met zijn allen in het nu moeten doen met meer mensen in een klein Nederland. Ik wens iedereen in eigen land en waar dan ook ter wereld de beste wensen voor het nieuwe jaar 2021. En help elkaar en kijk naar elkaar om, gewoon omdat zoiets niet hoeft te veranderen, bewust van