Mijn levensbootje…

Een jaar verder met Pasen en ik keek stiekem toch even terug naar vorig jaar. Dit jaar is alles weer anders. Mijn broer en schoonzus kwamen bij mijn vader op de koffie en ik was er ook weer op zolder en pret. Het was best gezellig zo even met zijn allen en goed om weer bij elkaar te zijn. Ik ging in de middag met mijn vader op bezoek bij mijn moeder en het was goed zo. Het is bizar hoe lelijk mijn moeder af en toe kan doen en een uur bij haar op bezoek per week is echt lang genoeg voor mij en pret. Het is heerlijk om weer even alleen op mijn zolder te verblijven. Ik hoorde afgelopen week nog het muzieknummer van Ramses Shaffy met de tekst, soms woon ik hier, soms leef ik daar. Ja ik kan het ook niet helpen… Mijn nieuwe baan is nu al een maand oud en het werken bevalt voor nu weer prima en vooral de mensen helpen want daar gaat het tenslotte allemaal om. Ik zit vaak aan het strand en gelukkiger dan op het strand kan niemand of kan niets mij maken, bewust van… Ik ben sinds kort toch weer ergens lid van geworden, eigenlijk niets voor mij. Ik vind lachen heel erg belangrijk en ik kan verschrikkelijk lachen om The GYGS op De Kapiteinenlijn. Het is alsof ik mijzelf en mijn reismattie hoor praten en pret. En het is leuk om ondernemend Nederland te horen. Ik als boekenwurm lid geworden van een podcast, het moet echt niet gekker worden met mij… Ik vind het televisieprogramma Even tot hier ook om te lachen en Podium Witteman voor de muziek maakt mij ook blij. En zo kijk ik naar wat wel kan in mijn leventje om het op te leuken… Mijn eigen levensbootje niet laten kapseizen. De maanden van leuke dingen doen komen er weer aan en al plannen genoeg voor in eigen land. Ik ben en blijf vooral benieuwd naar de wereld om mij heen en of de middenweg in alles weer terug gaat komen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

J01b0

Please type the text above: