Groeten uit…

We zijn verder deze week nog naar de Amerikaanse begraafplaats in Margraten geweest. Erg indrukwekkend. En verder door de meeste dorpjes gereden met de bus en met de auto en af en toe uitgestapt en er een kort rondje gelopen. Gulpen zelf is ook een mooi plaatsjes met leuke terrassen. Wij vonden het voor ons te druk in Limburg, erg veel mensen nog en best vol op de campings. En ook opvallend dat er af en toe vliegtuigen overkwamen in Gulpen, verwachtte ik niet echt daar. We zijn ook nog een dagje naar Maastricht geweest en wat rond gelopen daar en met de boot even het water op geweest. Water is toch wel echt vakantie voor ons allebei, bewust van. Ik heb ook erg genoten van de kersenvlaai en de abrikozenvlaai in Limburg, zijn deze al op de erfgoedlijst gezet ergens? Ja we hebben alles op een laag tempo gedaan in Limburg en dat kwam vooral door mij en mijn reismattie vond het gelukkig niet erg. Er stonden vroeger altijd rekken vol met ansichtkaarten overal en bewust geworden van hoe weinig kaarten er nu nog zijn met groeten uit… En dan nog een ouderwetse brievenbus vinden en pret. Ik had drie kaarten naar mijn moeder op de bus gedaan met zo’n ouderwets zonnetje erbij en de temperatuur erop. Het was voor haar een herinnering van vroeger en een klein stukje herkenning nog, grappig. En voor de grap ook zo’n kaart van vroeger naar een vriendin gepost en zij moest lachen. Tijden veranderen en ook met het versturen van post. Ja Limburg was leuk.