Verschrikkelijk…

Ik had na de persconferentie van de afgelopen week er maar een woord voor over na afloop, verschrikkelijk en hup weer door. Niet dat ik hem niet zag aankomen maar dat maakt het des te verschrikkelijker. Het is een tijd dat ik er met humor toch nog iets van probeer te maken en soms zitten er mensen op mijn zelfde humor level en dan lachen we samen. Mijn vader komt bijna nergens en ik had in overleg met hem nog geen keurmerk, ehh een QR-code bewijs op papier voor hem aangevraagd. Nou speelt mijn vader zijn leven lang al mee in de loterij van de staat, gewoon als een klein hoogtepuntje in zijn leven en prima. En opeens kwam het besef bij hem de afgelopen week van als ik dan een keer een prijs win en hem moet gaan ophalen op kantoor dan kom ik niet naar binnen daar want ik heb geen QR-code… Het keuzemenu was te moeilijk voor hem en ik nam de telefoon over en zowaar binnen een paar dagen zijn QR-code in huis op papier. De internationale is voor als je Corona krijgt en naar Duitsland gebracht wordt omdat wij hier nog steeds geen Corona ziekenhuis hebben zodat de gewone zorg door kan gaan… Ja vette pret hier thuis en zo kwam er ook bij mij een rekensom op… De kans om 250 euro te winnen in de loterij van de staat is nihil, kunnen we jouw QR-code nu niet op de zwarte markt voor 250 euro verkopen, dan hebben we nu geld? Iets met de gasprijs gaat ook omhoog? Het is natuurlijk gegrap van ons, denken mag en pret. Ja iedereen heeft zo zijn duistere kant in het brein die af en toe opspeelt en ikke ook, het is af en toe verschrikkelijk met mij, gelukkig zelf bewust van…