Voyage…

Voyage, het heule leven is een grote reis. Ik ben zo blij met de ABBA en Voyage, het nummer Ode To Freedom is een tranentrekker bij mij. En verder vooral veel vrolijke muziek en bedankt ABBA voor deze mooie muzieknummers. Ik reis een beetje op visite naar mensen en verder fietsen en fietsen om conditie op te bouwen. We hebben gelukkig veel hoge bruggen hier en ik fiets bijna elke dag een rondje bruggen op de gewone fiets en het gaat steeds beter. Een van de bruggen heeft een bijnaam van een dikke burgemeester die wij lang geleden hier hadden, zo leer ik zelfs de geschiedenis van de bruggen die ik beklim en pret. Het is leuk om lekker dom om mij heen te kijken onderweg en mooie foto’s te nemen, de ganzen komen ook weer terug op de weilanden. En tijdens het fietsen zijn er nog steeds heul veul vliegjes of mugjes, zwermen, wat moeten ze hier in november? Ik was ook op kraamvisite geweest bij een nieuw konijn en in de dierenwinkel hadden ze houten speeltjes en pantoffeltjes/slippertjes voor konijnen, ik dacht eerst aan een grapje van de verkoper maar het was echt waar. Er is vraag naar en pret. Ze hadden gelukkig ook nog een gewoon zakje met snoepjes en zelfs daar werd ik niet goed van… Er stond op het zakje, voedingsadvies: 2-5 stuks per dag afhankelijk van het dier. Kan iemand mij vertellen wat ze daarmee bedoelen? Op een zak drop staat toch ook niet, afhankelijk van het mens zoveel dropjes? Het wordt tijd om weer echt te gaan werken merk ik voor mijn geest en pret. Ik had de speeltjes toch gekocht voor het konijn en het konijn speelde er zowaar mee en het bazinnetje had ook nog nooit zulke speeltjes gezien.Ik heb dus meegedaan met de aankoop van deze speeltjes om deze gekte in stand te houden, bewust van… De meeste mensen om mij heen zijn nu bezig aan de tweede leg qua huisdieren. Ik vind het zelf nog steeds erg jammer dat ik er geen heb maar een beestje heeft een stabiel leven en thuis nodig. Ik ben mij er ook van bewust geworden dat dieren buiten elektrische auto’s niet horen aankomen of horen starten. RIP poes, goede reis…

2 gedachten over “Voyage…

  1. ik moest echt hardop lachen om die konijnenkadootjes, niet te believen! Ik zag het als een Monty Python of Jiskefet-sketch voor me hahahahaha “Kan ik u helpen?” “Ja, wat wordt er precies bedoeld met afhankelijk van het konijn? Het is voor een dwarsgestreepte Noorse stampvoeter van gemiddelde dwarsgestreepte Noorse stampvoeter grootte. Het beest van 2 jaar en 4 maanden, of 6 maanden dat weet ik niet meer. Maakt dat veel uit? Oja en ik weet ook niet of het een mannetje of vrouwtje is. ” Dit kun je best lang uitwerken: “Echt waar? Weet u dat zeker? Kunt u anders de fabrikant even bellen? wat? Nee, ik sta erop, mevrouw! Wat? heeft u nog nooit van een dwarsgestreepte Noorse stampvoeter gehoord? Volgens mij hebt u weinig verstand van dieren, als ik het zo hoor! Hoe lang doet u dit werk? U maakt op mij een indruk alsof het uw eerste dag is, hier… Neehee! Nu doet u of ik gek ben! Je moet dat soort dingen zeker weten. Anders zetten ze dat toch niet op het pakje?? NouJA zeg! ” etc, etc, etc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

j1Pgwq

Please type the text above: