Dag mam, dag dag…

Het was een rare week, het heule gezin werd ziek na het overlijden van mijn moeder. En mijn vader en ik kregen nog een corona test ook voor de zekerheid. De vreugde was dan ook heul groot toen wij allemaal afgelopen maandag weer op onze benen konden staan en wij geen corona bleken te hebben, gewoon heule heftige buikgriep. De uitvaart dame was al bang dat zij alleen zou staan bij de crematie van mijn moeder, bewust van... En zo kwam alles toch nog goed. Wij konden vandaag in alle rust met het gezin afscheid nemen van mijn moeder, op de manier zoals zij en mijn vader het bij leven nog samen besproken hadden. Het was mooi allemaal en goed allemaal en ik had niets meer te zeggen. Ik heb bij leven meer dan genoeg voor haar gedaan en had alles al met haar besproken. Ik had alleen nog een agenda met vlinders en vogeltjes voor haar gekocht voor de Sinterklaas en deze is meegegaan in haar kist. Haar agenda voor 2022 zal altijd leeg blijven en het zal in ons gezin ook leeg blijven. Dag mam, dag dag…