Hoera vandaag!

Het is vandaag 14 april en dus mijn verjaardag. Ik zat laatst in de auto en ging over een weg dwars door de polder en toen ging er naast mijn auto een tijdje een witte zwaan met mij mee vliegen. Het was heel erg bijzonder en er gebeuren wel meer bijzondere dingen de laatste tijd in mijn leven. Ik ga inderdaad weer een andere kant op in mijn leven mocht de zwaan daar voor staan. De uitjes met Dora zullen nog wel blijven maar niet meer zo vaak als anders. Er gaan dingen verdwijnen en er gaan andere dingen voor in de plaats komen. Kortom, het gaat weer een grote verrassing worden. Voor vandaag een gewone dag met taart en felicitaties. Mijn verjaardagswens is een wapenstilstand voor komend paasweekend overal waar oorlog is nu. En beter nog, stop met oorlog en ga eens een mooiere wereld maken met zijn allen. Wensen mogen altijd, zeker op mijn verjaardag…