Kevin Annett

Op maandagavond 17 september heb ik een lezing bijgewoond in Heemstede van Kevin Annett.

Kevin Annett is voormalig dominee van de Canadese Anglicaanse kerk. Voormalig omdat hij het schandaal ontdekte van zo’n 50.000 indianenkinderen die naar ‘scholen’ afgevoerd werden om daar misbruikt te worden en te sterven. Zijn voormalige kerk en de Rooms Katholieke voerden de regie en worden nu gedekt door de staat.

Kevin Annett heeft nu niet alleen getuigen en bewijzen van deze satanische praktijken, maar kent ook de daders. Daarom heeft hij samen met de overlevenden en met de hulp van tal van internationale professionals het International Tribunal into Crimes of Church and State opgericht, een volkstribunaal om deze daders te kunnen berechten. In mei 2012 heeft deze ITCCS de Canadese overheid, de Britse Kroon, het Vaticaan en de farmaceutische industrie aangeklaagd wegens misdaden tegen de mensheid. Ik blijf dit zeker volgen, benieuwd hoe dit gaat aflopen.

Feitje is dat er inderdaad nergens in de regels en visies van de kerken staat, dat je kinderen mag misbruiken.

Er waren heel wat mensen aanwezig die allemaal op hun eigen manier de strijd voeren tegen de misstanden in de maatschappij. Boeiende levensverhalen werden er verteld.

Zo waren er ook mensen van Freedom Central aanwezig. Zij waren afgelopen week in Amsterdam in de kerken om te proberen de mensen hun ogen te openen, maar ze werden eruit gezet. Wil je meer over hen lezen ga dan naar: www.freedomcentral.info

Allemaal mensen die de wereld willen verbeteren. Oplossing? Er werd over gesproken om een samenwerkingsverband aan te gaan met zijn allen, immers samen sta je sterker. Maar dan merk je toch dat iedereen afzonderlijk zijn eigen doel wil nastreven. Op zich ook niet erg, iedereen draagt zo zijn steentje bij aan een betere wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6D54e

Please type the text above: