Van boven

Al het goede komt toch altijd van boven?

Stel je toch eens voor dat er weer zo’n meteoriet uit de ruimte komt zeilen en voor een ramp zorgt op deze aardbol. We hebben nu gezien dat dit niet ondenkbaar is. En stel je dan voor dat je geen telefoon, internet en kabel meer hebt. Het leven zou er heel anders uit gaan zien!

Zijn we weer afhankelijk van elkaar en gaan we elkaar helpen. “Verhip, nooit geweten dat jij bij mij in de straat woont.” Hilarische taferelen, ik zie ze al helemaal gebeuren!

Heel opvallend is, dat ik zelf bewust van de mensen verneem dat het leven zo goed is. Het waarom? Nou, we leven in een verzorgingsstaat. Eh ja, nog wel en het merendeel blijft daar dus gewoon lekker in hangen. Dit kan niet de bedoeling zijn.

Dus laten we een combinatie op gaan zoeken, van verzorging en zelf doen en dan komt het allemaal weer goed.

Stel je toch eens voor, dat ik zelf na een natuurramp met wat mensen over blijf in Nederland. Ik hoop dan, dat dit mensen zijn die niet bang zijn. Mensen die voor alles open staan en waar ik iets aan heb. Ik geef ze mijn politieke plannen en ze gaan ermee aan de slag.

Bewust maar naar boven blijven kijken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CUWJzu

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>