Beton hier en beton daar

Nou als de huizenmarkt niet meer aantrekt dan kunnen we het in beton gegoten ook binnenkort afschaffen. Maar ons sociaal Mondriaan akkoord is nog wel in beton gegoten. Gisteren sprak ik al even over de afschaf van de flexwerkers met een nul-uren contract. Ik ben tot nu toe, nog niemand tegen gekomen die het in beton wil gieten. Sterker nog, de bewuste envelopjes zullen weer terug komen. Hiermee bedoel ik het zwart uitbetalen van personeel. Tja, je moet toch zorgen dat je bedrijf de omzet gaat halen, logisch. Het envelopje als gereedschap om het beton stuk te maken, enig.

Wie wel een standbeeld van beton mogen krijgen dat zijn de uitvinders van anti-verkrachtingsondergoed. Goede uitvinding! Studenten bouwkunde hebben een apparaat bedacht voor in de binnenkant van het ondergoed. Het apparaat geeft een aanvaller 82 elektrische schokken van 3900 kV. Er zit ook nog een GPS in, zodat het ondergoed traceerbaar is. Het is eigenlijk bedoeld voor India en alle andere landen, waar vrouwen een verhoogd risico op verkrachting hebben. Binnenkort in de winkel verkrijgbaar, maar of dit ook in Nederland in de winkels mag? Vroeger vroeg de man of je condooms bij je had en dat was het teken om bovenop elkaar te duiken. Nu gaan we dus naar de tijd dat de man voorzichtig gaat vragen of je elektrisch ondergoed aan hebt. Laten de vonken maar overslaan! Ik denk als je die schokken hebt gehad dat je er sowieso uitziet alsof je door een betonmolen gepakt bent.

En er is nog meer goed nieuws voor iedereen die zijn betonnen huis zat is. Het wordt mooi weer zondag. Eerst bewust zien en dan genieten. Naar buiten allemaal en dat wegdek van beton op! Lekker file rijden naar de bossen en naar het strand. Of de fiets of de benenwagen nemen en de zon en wind bewust voelen. Je moet wel van beton zijn om hier niet blij van te worden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ypGUZr

Please type the text above: