Zomaar wat denken

Toch wel grappig, ik ben deze blog zonder enige ervaring begonnen en ik slinger gewoon maar wat de wereld in. Ik kijk niet naar hoeveel mensen de blog lezen en ik breng mijn boodschap. Schrijven, plaatsen en klaar. Opeens kreeg ik het besef dat misschien meer mensen mijn blog lezen dan dat ik denk. Maar om eerlijk te zijn ben ik hier totaal niet mee bezig. Ik hoop alleen dat wat mensen er iets aan hebben en er soms om kunnen lachen en bewust worden van. Of ik het goed doe weet ik niet, maar ik wil de wereld verbeteren op mijn simpele manier.

Laatst zag ik ook een opvallend natuurverschijnsel. Een boom vol met papegaaien. Nee, ik was niet in de dierentuin maar gewoon in een dorp. Iemand wist mij te vertellend dat dit de papegaaien uit het Vondelpark waren uit Amsterdam. Ooit uitgezet en nu een ware plaag voor veel mensen, vanwege hun geluid. Toch wel uniek dat deze beesten in Nederland blijven. Ze vinden ons land dus best leuk!

In Belgiƫ aan de kust zijn ze minder blij met zeemeeuwen. Ze willen ze gaan afschieten. De beesten zijn door het voederen niet meer weg te slaan van de kust en dat vinden mensen niet leuk. Misschien vinden ze gewoon de zee te smerig geworden en kunnen ze ook geen gezonde visjes meer vinden? Visjes die bestaan uit plastic en straling zijn niet zo lekker. Grappig dat je echt een verandering ziet in het dierenrijk. De dieren komen steeds meer naar het land toe en je zou je eens kunnen afvragen waarom ze dat doen.

Om het nog maar niet te hebben over een biggetje dat geboren is met twee koppen. Laatst hadden we ook een vis met twee koppen. Ik denk dan maar dat de dieren met een kop de boodschap aan ons niet meer kunnen overbrengen. Met twee koppen dubbel zoveel kans dat de mensen het wel gaan zien. Gewoon een stil protest dat ze de leefomstandigheden op aarde bewust zat zijn. Ik zie het, maar wie nog meer?

De hoogste tijd dat wij als mens ook eens bewust gaan veranderen, voordat de dieren besluiten dat ze met drie koppen geboren gaan worden en ons bewust gaan opeten….

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AGF2y

Please type the text above: