Nieuwe ronde

Gisteren weer bij de voedselbank gewerkt. We hebben een nieuwe ruimte en krijgen nu de pakketten van de Haarlemmermeer. Mooie standaard pakketten, die wij dan bijvullen met andere levenswaren die bedrijven en particulieren aan ons schenken. De samenwerking tussen de vrijwilligers is echt super goed en gezellig. En als wij stralen dan stralen wij dit ook uit naar de mensen toe.

Super nieuws dat een iemand een baan had gevonden! Dus wie weet, einde voedselbank voor deze persoon binnenkort! Jammer genoeg is het niet mogelijk voor kinderen om mee te lopen bij de voedselbank. Wel mogen zij meehelpen met voorlichting geven op scholen en tekeningen en dergelijke maken. Het kleine meisje van vorige week had wat kunstwerkjes van strijkkralen voor ons gemaakt. Ze hangen nu aan de muur om ons nieuwe pand wat op te vrolijken. Samen, geweldig!

Het loopt nu echt goed de voedselbank en misschien kunnen we in de toekomst onze activiteiten uitbreiden. Er zijn genoeg mensen die het wel slecht hebben maar niet bij de voedselbank lopen. Er is grote behoefte aan sociale contacten met elkaar. Netwerken en van elkaar leren en elkaar op weg helpen. Mijn droom is een groot buurtgebouw in de wijken en dorpen. Alle hulpinstanties onder een dak, zodat er op maat hulp geboden kan worden. Dromen komen soms toevallig wel eens uit.

Voedselbank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JqlQL

Please type the text above: