De week was weer (on)bewust bim en bam

Toch was er weer twijfel deze week. Door al die twijfel is De Graaf opgestapt als Kamervoorzitter. Is Wilders onbewust of bewust weggehouden, bij de groep Kamerleden bij de inhuldiging van onze nieuwe koning? De waarheid ligt weer ergens in het bim bam midden. Misschien is er nog wat gehackt email materiaal op een computer hiervan ergens in Amerika of China?

Zelfs over de cijfers van het CPB is er nu bim bam twijfel. Gaan we 6 miljard of 7 miljard bezuinigen of stellen we dit in september bij naar 8 miljard? En waar gaan we dan op bezuinigen, de Voedselbank? Draai het weer eens om en kijk waarom het nu zo slecht gaat in Nederland, het huidige beleid. Dus ga op de kleintjes letten waar dat nodig is en ga voor de rest investeren in ons mooie land. Werk die werkeloosheid weg met grote projecten en ondersteun mensen die willen werken!

De tering naar de nering zetten. Nou de Nederlanders krijgen bewust de balen van alles en ik hoor toch steeds meer om mij heen: “krijg de tering!”

Bim bam, deep throat. Ik heb er hier al eerder over geschreven en mijn persoontje en andere mensen vragen zich terecht heel wat af. Wie controleert de inlichtingendiensten? Bij toeval kom je er soms achter dat dit bewust slecht gebeurd. Afgelopen week was er in het nieuws dat je eigenlijk geen privéleven meer hebt. Wereldwijd worden al je bewegingen vastgelegd. Je kunt het ook omdraaien, als men alles weet, waarom wordt er dan zo weinig mee gedaan? Je kunt niet alles voorkomen, maar toch. Als je wilt weten hoe het systeem in elkaar zit dan moet je eerst terug naar de Tweede Wereldoorlog. Maar vinden wij het erg dat wij geen privéleven meer hebben? Er zitten ook voordelen aan en de wereld zou steeds veiliger moeten worden. Waarom voelt dat dan niet zo? Ik vind het zelf erg grappig dat de media het er deze week over hadden. Ik ben veel buiten en ik kan onderhand geen lezing bijwonen of zelfs geen discotheek ingaan of er worden filmopnames gemaakt. Wat dat betreft doen zij er net zo hard aan mee. Gelukkig negeer ik bewust de hele boel want ik volg mijn eigen pad in deze mooie nieuwe tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JOjzz

Please type the text above: