Bewust lollig

Soms heb je verschrikkelijk veel lol. Vooral op een terras of in een restaurant, gratis vermaak. Als je bijvoorbeeld met twee personen, twee cappuccino besteld. En dan komt de serveerster het brengen. Voor alle duidelijkheid, op het dienblad staan alleen die twee kopjes en in de verste verte is niets anders te zien op dat dienblad. Zij vraagt: “wie had er cappuccino?” ¬†Tja, bewust lachwekkend. Of als je zit te eten met een klein groepje en een serveerster neemt de drankbestelling op. Even later komt zij zelf de drankjes brengen en heeft niet onthouden, wie wat had. Bewust weer om te lachen. Of als je ergens gaat zitten en het servies van je voorgangers staat nog op tafel en blijft daar ook nog geruime tijd staan als je al een tijdje zit. Eigenlijk bewust triest allemaal als je de lol er niet van inziet. Wat leren ze in hemelsnaam nog op school? Of heeft de een het wel en de ander niet? Wees je ervan bewust dat het de sluiting van je horeca gelegenheid kan betekenen. Je bedrijf is wat je uitstraalt naar buiten toe en dan niet zeuren als je de deuren moet sluiten. Tuurlijk, schuld van de klant en de crisis, NOT!

Of een caissi√®re die niet goedendag zegt. Zelfs niet nadat jij wel gedag zegt en haar lang en indringend blijft aankijken. LOL! Toch raar dat iedereen online gaat bestellen. Op je computer zitten tenminste wel smileys en die kun je nog laten praten ook. Moest ik allemaal even kwijt, met als lichtpuntje dat er gelukkig ook nog goed personeel is in de horeca en in de winkels. Die gaan het wel redden, bewust van…

Verder gaan we bewust onze auto niet meer op straat wassen en zo nog een heleboel andere bewuste dingen. Soms kun je bewust ook overdrijven, maar dat is dan wel weer lollig.

Er zijn ook van die dagen dat je bewust maar even moet stoppen met schrijven en vandaag is zo’n dag!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

SkBd

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>