Geraakt

Soms begint de dag met minder leuke dingen. Een jongen van 24 jaar was voor de trein gesprongen. Een rustige jongen die voetbalde in het eerste elftal. De dingen die ik heb vernomen, kunnen volgens mij niet de doorslag hebben gegeven om zoiets te doen. Echt vreselijk en hij is niet de enige jongere in Nederland. Ik was geraakt en verdrietig voor even.

En dan kort erna, het bericht van de vermissing van een tienermeisje. Echt vreselijk en zij is ook weer niet de enige in Nederland. De politie en de ouders zitten met de handen in het haar. Ik was weer geraakt en verdrietig voor even.

De jeugd hoort een toekomst te hebben en het is aan een ieder om zich daar bewust van te worden. In binnen en buitenland, op de aarde.

En dan de column van vandaag van een mijn favorieten, Pieter Klein. Ik werd er heel erg door geraakt.

Overleven.

In Den Haag ging het de hele dag over welles en nietes en vooral over niet voor de zomervakantie. Beseffen zij in Den Haag wel wat er in Nederland leeft? Bewust worden van.

Was er dan helemaal geen leuk nieuws? Tuurlijk wel! Er is geld gestolen uit een vliegtuig. Bestemd voor the Fed. Vast onder het mom van: ze kunnen het toch weer makkelijk bijdrukken. Soort van stimuleringsoverval, zullen we maar zeggen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Yjvd

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>