Het circus

Gisteren was ik weer bij onze Voedselbank. Een middag vol tegenstrijdigheden. Het mooiste was een cliënt van de Voedselbank, die door te netwerken een leuke verassing voor de andere cliënten had gescoord. Vrijkaarten voor alle cliënten van de Voedselbank voor Circus Herman Renz!

Circus is leuk voor kinderen maar ook voor volwassenen! Circus Herman Renz geeft als goede raad aan het volwassen publiek: “zet uw hart open, laat uw fantasie op de vrije loop en beleef het echte Circus Herman Renz gevoel.”

Ik op mijn beurt was weer heel blij met het goede hart van Circus Herman Renz en ik maak een diepe buiging voor deze goedheid! Hoge hoedje af!

Als vrijwilliger maak je van alles mee en er zijn nog altijd mensen die niet beseffen dat wij als team alles vrijwillig doen in onze eigen tijd. En wij zijn de beroerdste zeker niet. Maar als je twintig minuten na sluitingstijd nog komt aanwaaien en alles is opgeruimd en je krijgt geen pakket meer, dan besef je niet wat een ander voor je doet. Een telefoontje dat je wat later komt is genoeg want wij zijn de beroerdste niet. Dan was een van ons even blijven wachten. Het is leuk voor iedereen als het van twee kanten komt. In noodsituaties brengen wij zelfs het voedsel thuis bij de mensen. In onze eigen tijd en vrijwillig. Alles is bespreekbaar, maar een loopje nemen met vrijwilligers is bewust triest.

Er was ook een vaste cliënte die met de ingrediënten uit het voedselpakket, een spektaart had gebakken. Wij kregen allemaal een stuk, leuk ingepakt met een lintje. Het hoeft niet, maar hier worden wij zo blij van!

Ik zou het zo graag willen zien, al onze cliënten van het weekend in het circus. Stralende gezichten en een leuke avond. We zullen de verhalen volgende week wel horen van de cliënten.

Zij blij en wij blij, mooier kan toch niet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

hYmhEf

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>