Vakantie

“We missen je blog.” Tja, ik ben met 1000 dingen tegelijk bezig en probeer ook nog een beetje te relaxen. Lukt allemaal aardig en met mijn rugzakje ben ik dan weer hier en dan weer daar. Ik besef nu ook heel goed dat je in principe buiten heel veel dingen kunt en met wat liefde, eten, kleding en een bed en douche heel ver komt. Als je zelf goed in je vel zit en alles op een rijtje hebt dan kun je de hele wereld aan. En het is mooi dat er gelukkig nog zoveel goedheid onder de mensen te vinden is.

Zo was ik ook weer bij de Voedselbank en daar ook weer twee mooie verhalen over de goedheid van andere mensen. Een Joodse organisatie stelde complete vakanties beschikbaar voor mensen van de Voedselbanken. Een week lang in een caravan, bijna geheel verzorgd. Bewust mooi en een van onze cliƫnten had de vakantie van zijn leven samen met zijn gezin. Natuurlijk zat er ook weer een gezin tussen op het vakantiepark die zich niet aan de regels van het park konden houden en ruzie aan het maken waren. Beetje jammer en wees je ervan bewust dat je het zo voor de andere mensen bederft. Ook een familie die van een familielid een kampeervakantie cadeau hadden gekregen. Met het voedsel van de Voedselbank een week kamperen, erg mooi!

Ook kregen wij een geldcheque van de Rotary voor onze Voedselbank. Bewust goed bezig daar! Alle beetjes helpen en er hebben zoveel mensen hulp nodig in Nederland dat het de komende jaren niet genoeg zal zijn.

En voor alle mensen in Nederland: stap die drempel over als je geen voedsel meer hebt! Ga jezelf opgeven voor de Voedselbank, zoek hulp! De Voedselbanken zijn er voor en je kunt je andere problemen gaan oplossen. En met een volle maag is dat toch iets prettiger. Vraag hulp en blijf niet aanmodderen!


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

1tUBE

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>