Frisse wind

Zo vandaag weer aan het werk na een leuke Kerstmis. De kerstavond was toch wel erg leuk, ik heb heel erg gelachen! Samen in een tuin met een groep mensen en lekker eten en drinken en nog wat cadeautjes, zo hoort het, samen. Met dank aan de politie die de situatie goed bewust waarnam en zagen dat we alleen maar bewust feest aan het vieren waren. Petje af. Mijn mooiste kerstcadeautje was een chocoladereep van Wonka. Waar je al niet blij van kunt worden. Helaas geen gouden wikkel voor een bezoek aan de fabriek, misschien volgend jaar?

En zo stormen we met de volgende storm naar het einde van 2013 toe. Ik heb een nieuwe hobby gevonden, windfietssurfen. Echt leuk om schuin tegen de wind in te hangen op je fiets. Ik moest maar twee keer afstappen, dus brons. Erg mooi zijn ook de grote groepen van vogels in de lucht, het lijkt alsof ze dansen. Ik vermaak mij prima op de fiets. Toch wel een voordeel als je auto een keer wordt kort gereden. Ook weer een leermoment om wat vaker de fiets te nemen, je kunt alles en overal komen als je maar bewust wilt.

Voor de Kerstmis is er weer een groot internationaal bedrijf failliet verklaard in mijn omgeving. Erg triest voor alle mensen (op leeftijd) die er werkzaam waren. Dat zoiets bewust voor de Kerstmis wordt verteld is ook triest, alles is dicht dus je staat machteloos en verliest zo weer veertien dagen. Niets is wat het lijkt.

Stormen gaan weer liggen en soms is een frisse wind goed.

Mijn weerbericht voor vandaag is dan ook: geniet van de wind buiten en leef!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0262F

Please type the text above: