Uitstel Van Duijn

Morgen, 30 oktober, zou bij het Gerechtshof in Amsterdam een nieuwe procedure van Roel van Duijn aanvangen. Maar er is uitstel gevraagd van de procedure voor strafvordering inzake de ontvoering. De redenen hiervoor zijn, dat het voor de inhoudelijke degelijkheid van de behandeling beter is, dat het verslag van de Nationale Ombudsman en het rapport van de wetenschappelijke commissie over het boek Diepvriesfiguur er eerst zijn. We moeten dus nog even geduld hebben.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

hBgofE

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>