Hik, weekend!

Ik heb gisteren even een stukje van de opening van de Olympische Spelen gezien. Wat een geld gaat er toch in om. En wat een geld gaat er om in de kleding van de deelnemers, kan al die kleding misschien na afloop naar de Kledingbank? Lijkt mij een mooie Olympische gedachte. Het is goed dat er zoveel aandacht is voor de regenboog, aan het einde wacht toch altijd die pot met goud? Al met al moest ik even terug in mijn geheugen graven, waar ging het ook alweer om bij de Olympische Spelen? Verhip, om de sport en het samen! Vooral de muziek bij de opening was mooi en ik moest even denken aan een bekend componist Dmitri Dmitriyevich Shostakovich. Mooie naam en deze man heeft veel mooie dingen met muziek gedaan.

Brengt mij op het circus in Den Haag, het Plasterk en Hennis optreden. Asscher denkt dat Plasterk na dinsdag gewoon mag blijven. Ach, anders kan hij altijd nog solliciteren bij de AIVD of de MIVD op een personeelsadvertentie uit de krant. Beetje jammer dat die advertenties er nou net niet in staan. Ach, soms is het goed om eens een ander pad op te gaan en je blik je verruimen. Ik verheug mij bijzonder op het debat van aanstaande dinsdag, ik had graag wat vragen gesteld. Ach, publiek heeft een circus ook nodig. En wie zijn er na dinsdag aan de beurt? Ik raak bijna verslaafd aan de Kamervragen en de debatjes. Wel een mooie manier om de burger meer bewust bij de politiek te betrekken.

Ook humor is het gevecht in mijn dorp om de vestigingsplaats van een nieuwe supermarkt. Om de humor te vergroten, gaat er vanuit het niets opeens een grote Poolse winkel komen in het dorp. Dat gezeur van die Nederlanders, wij gaan er gewoon zitten en zien wel. Beetje van twee honden vechten om een been en de derde gaat ermee heen. Winkelpanden genoeg in ons dorp hoor, iedereen is welkom! Altijd alles van de zonnige kant bekijken.

En terecht gisteren ook de vraag: waarom die nieuwe N201 als de veiling verdwijnt uit Aalsmeer? Kunnen we hem nog verplaatsen naar Naaldwijk? Overal de humor van inzien, al is het nog zo bezopen.

Ik neem daarom nog een glaasje, hik, het is weekend!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nrA57k

Please type the text above: