Trots

En zo heeft Nederland gesproken. Ik ben heel trots op mijn landje en de inwoners dat zij massaal in verweer zijn gekomen tegen het “minder”. Zo heeft een negatieve gebeurtenis altijd een positieve wending en worden mensen bewust┬ávan. Er is altijd hoop. Steeds meer gaan mensen kijken naar wie je bent en wat je doet en niet naar: waar kom je vandaan. Je mag jezelf zijn.

Ik ben bewust trots op alle mensen die hebben laten zien dat haat het licht wegneemt.

Een blij weekend!

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Yysn

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>