Marketing in de kroeg?

Ik merk het bij de reacties van de mensen bij de inzamelingsacties van de Voedselbank. Mensen willen doneren en zien en lezen waar ze aan geven. Ik geef iets en wat doen jullie met mijn geld. Er waren bij Awakenings ook mensen die je bewust aan het maken waren van de gevaren van de zon. Je kon je laten insmeren. Na het insmeren kwam er een map op tafel van de KWF en of je een formuliertje wilde invullen voor een bijdrage. Niets mis mee, maar zijn zij zich er ook van bewust dat de meeste mensen op zo’n festival onder invloed zijn van…? Je laat iemand dus tekenen zonder dat iemand zich nuchter bewust is van. Laat ik het er maar op houden dat het marketing is in het nu en 2014. Misschien een idee om de volgende keer in een kroeg te gaan staan tegen een uurtje of twee in de nacht?

Leven in het nu en vooruit kijken naar de winter… Ik las ergens dat er in de komende winter bij streng winterweer minder treinen gaan rijden. Wel humor als je dan van een ouder iemand verneemt dat vroeger de treinen zelfs in de oorlog gewoon doorreden. En zat je in de trein en er kwam een vliegtuig aan dan sprong iedereen uit de trein de berm in. De mensen gingen als het gevaar over was weer de trein in om hun reis te vervolgen. Voor alle duidelijkheid, ik heb het hier over het openbaar vervoer in oorlogstijd. Voor het milieu zullen de treinen anno 2014 wel beter zijn maar wat waren die oude treinen sterk vroeger. En wees je ervan bewust dat door de OV kaart de mensen iets meer tijd nodig hebben om het te snappen. Help de mensen als ze iets meer tijd nodig hebben en ook wegscheuren met je bus zonder dat een ouder iemand zit kan echt niet…

En om meer mensen met een arbeidsbeperking de arbeidsmarkt op te krijgen is nobel. Het zou ook bewust nobel zijn als er dan op de werkvloer een goede begeleiding is voor deze mensen. En als je meer mensen met een arbeidsbeperking op de werkvloer hebt dan is een werkbegeleider hard nodig. Heb je geen goede werkbegeleider dan wordt niemand er beter van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

hiFsP5

Please type the text above: