Voetbalanalyse nieuwe tijd

We zijn er niet meer bij op het WK voetbal, zo voelt het en toch moeten we nog een potje voetballen om de derde plaats, idioot. Gisteren met een paar mensen gekeken naar iets wat slaapverwekkend was. Geen een mooi voetbalmoment gezien en het schaakspel van Louis was even in de kast gezet of zoiets. En als iets slaapverwekkend is dan ga je andere dingen doen. De beurs volgen bijvoorbeeld en vooral toen er bekend werd dat het stimuleren van de economie in oktober minder gaat worden, hadden wij weer een leuk gesprek. Vandaag bleek dat onze dag voorspellingen voor de beurs al uitkwamen. Opening eerst hoog en dan naar beneden.

We hadden het ook over de werkelijkheid, de werkelijkheid is dat de beurzen heel hoog staan. Hoe die werkelijkheid tot stand komt is interessanter. Een en een is niet altijd twee en voor de aandeelhouders vaak drie. De drie ligt vaak in een laatje. Afijn, even niet bewegen op de beurs en de beurs gaat naar beneden in de komende weken, dat was onze beursanalyse tijdens de voetbal.

Ook leuk om te bedenken hoe voetbal er over een paar jaar uit kan zien. Nooit meer onterecht buitenspel doordat de spelers een zender dragen die de grensrobot laat weten of het wel of niet zo was. Ook hebben wij een nieuw voetbal televisieprogramma bedacht. Voor het komende EK een gegarandeerd succes voor een zender. Het is allemaal zo simpel.

Ook het basisinkomen kwam weer ter sprake. Je hebt in de toekomst niet genoeg werk meer voor iedereen en dus zit een basisinkomen er echt aan te komen. Europese aanbestedingen nog zoiets, je mag iets niet meer laten uitvoeren door iemand uit eigen land. Het gaat om goedkoop en niet om stimuleren van de economie en werkgelegenheid in eigen land maar in Europa.

Allemaal veranderingen en nadenkertjes en zo kwamen wij de wedstrijd door. En Duitsland wordt de terechte winnaar van het WK voetbal, met deze afsluiter togen wij huiswaarts. Bijna thuis en een mobiel vergeten en weer terug. Zonder mobiel geen leven in 2014, meegaan in de nieuwe tijd en lol hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Q60Em

Please type the text above: