Vrolijke mensen

Ik had gisteren een rustdag en weer lekker alles gelezen wat ik niet had willen missen. Een lekker dag je in de zon bij de eenden aan het water en even rust voor mijn knie. Ik had zaterdag genoeg gelopen in Zwolle. En weer genoeg om te overdenken zo bij de eendjes. Ik had het er zaterdag met mijn vriendin nog over in de trein weer naar huis, waar andere mensen stil blijven staan daar denken wij zeker vijf stappen vooruit. Het was zaterdag in Zwolle ook Valentijnsdag en wij gingen met een hartjestaart op visite. Later in een koffieshop kregen wij hartjes in de room van onze koffie, zo leuk. We brachten zelf netjes onze kopjes en bordjes terug naar de kassa en dit had niet gehoeven in Zwolle. “Onze normen en waarden” en de horecamedewerkster had thuis weer iets te vertellen die avond, lol. Ik had zelf ook nog een bericht voor de Valentijn en hoe lief ook, hij gaat het niet worden voor een samen. Liever alleen en pret met vriendinnen dan iemand die niet bij mij past. Ik ben gelukkig nog geen vijftig dus ik val niet in de doelgroep die bewust alleen wil blijven, lol.

Ik voel mij altijd erg thuis in Zwolle en er was ook nog carnaval. Wel leuk al die verklede mensen op straat en wat maken sommige mensen er dan een werk van, prachtig. Wij besloten om nog een stukje carnavalsoptocht te kijken en ook die was erg vrolijk. Ik word altijd erg blij van het kijken naar vrolijke mensen. Het boer op de tractor gehalte was erg hoog en daar hadden wij weer lol om. Als je vrijgezel zou zijn en je zit in zo’n cabine op je tractor dan pimp je hem toch op met je telefoonnummer? Van zo’n tractor zou zoveel meer te maken zijn in zo’n optocht. Misschien mag dit weer niet in verband met regeltjes, ik weet het niet. Als die grote wielen dan zo dichtbij je komen dan denk je toch even aan of de boel wel verzekerd is. Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan overal gebeuren. Het was een vrolijk gebeuren daar in Zwolle. Even geen beelden van aanslagen op de televisie en even geen beelden van ander geweld. Even genieten onder het wakende oog van de Peperbus.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

r8Ywva

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>