Vinger vooruitgang

Een roze bloesemboom, huh het is toch pas februari? Ik hoor bij mij ook al wat vogeltjes fluiten en het in mei leggen alle vogels een ei kan misschien ook naar april verschoven worden? Het was wel een mooi gezicht die roze bloesemboom. Truitjes toch nog niet opbergen want er komt nog een beetje kou aan. Ik sprak het afgelopen weekend een oud collega en zij liet mij haar hand zien. Zij heeft artrose en dan verdwijnt het kraakbeen tussen de vingergewrichten en worden de vingers stijf. Gewricht tegen gewricht deed haar heel erg veel pijn. Ik ken heel erg veel mensen met artrose handen en zij weten soms niet waar ze het moeten zoeken van de pijn. Nu had mijn oud collega in een van haar vingers een kunststof gewricht gekregen en zij had nu geen pijn meer in haar vinger! En op zo’n moment zou ik de persoon die dit heeft uitgevonden wel kunnen omhelzen! Deze dingen zijn nu vooruitgang waar mensen echt iets aan hebben! Als we het nu ook nog even voor iedereen beschikbaar en betaalbaar kunnen gaan maken dan kunnen heel veel mensen eens zonder pijn door het leven huppelen! Ik word blij van zoiets en het geeft mensen misschien een beetje hoop voor een toekomst met minder of zonder pijn.