Wekkertje wekkertje in de nacht…

Wekkertje wekkertje in de nacht, wie o wie komt er in Amerika aan de macht? Ik heb al twee keer mijn wekkertje gezet in de nacht om de debatten te bekijken in Amerika. Gewoon gratis vermaak. Ik was niet zo lekker de afgelopen week maar de wereld is echt ziek af en toe…dacht ik… En tot mijn grote leedvermaak komen er nu in Nederland ook al spotjes voor de verkiezingen voorbij op de televisie. Dat lied van de 50+ Partij, ik viel van mijn stoel van het lachen. En ik kon bijna mijn lachen niet houden toen iemand mij vroeg wanneer de verkiezingen binnenkort waren in Nederland? De verkiezingen zijn pas maart 2017… Er is trouwens een nieuw fenomeen in de maak, ik verneem zo om mij heen dat mensen niet alleen de televisie maar ook de verkiezingen links gaan laten liggen en niet gaan stemmen, tja. Een welkome afwisseling al die humor zo na het overlijden van mensen in mijn naaste omgeving, zeker. Hun overlijden heeft mij toch allemaal wel aangegrepen en het is ontzettend makkelijk van mensen om te zeggen, gewoon doorgaan. Verdriet is verdriet en lachen is lachen, ruimte voor allebei. Ik mis sommige mensen gewoon ondanks de mooie herinneringen. Ik had het met een vriendin ook over dat niemand alleen maar goed is geweest bij leven, bestaat echt niet. Je gaat de wereld af met alle goede en met alle minder goede dingen in de kist of oven… bewust van