TV, computer en telefoonloos met Kerst en TL licht

De dag voor Kerst kreeg ik onderstaand bericht binnen. Voor alle duidelijkheid, haar man is dit jaar overleden. Natuurlijk wil ik dit bewust delen, geen probleem.

Ben je bij KPN met je computer, interactieve tv en met je huis telefoon etc. Doe ik een contractovername omdat ie op mijn mans naam staat. Helaas is hij er niet meer. Kom je thuis, is er niets meer wat werkt. Hebben ze het contract beĆ«indigd. Duurt enkele weken voordat alles weer is aangesloten. Wat een stelletje eikels of eikelientjes. Ben enkele uren aan het bellen geweest. Excuses en sorry’s en sterkte. Nou ik zet de deur maar open want daar zit mijn huis al vol mee. Voorlopig alleen mobiel bereikbaar dus. Gelukkig heb ik nog een Kerstgedachte, anders had ik ze door en door afgemaakt. De klungels.

Aldus.

KPN doet het ook al niet lekker op de beurs. De dividendduitbetaling over 2012 en 2013 wordt teruggeschroefd. De aandeelhouders zullen ook niet blij zijn met KPN.

Rest mij natuurlijk nog de vraag, wie heeft er nog vertrouwen in KPN? De bovenstaande vrouw, heeft dit terecht niet meer.

Het kan altijd nog erger, bij een internetbedrijf in lampen. Je zult maar een TL lampenbak hebben uitgezocht. Lekker handig, bewust via internet bestellen vanuit je luie onverlichte stoel. Bij binnenkomst blijken de twee meegeleverde TL buizen stuk te zijn, aan diggelen. Na contact met de leverancier worden er twee nieuwe TL buizen met de pakketdienst gebracht. De pakketbezorger kwam al rinkelend aanlopen met de lange doosjes. De TL buizen staken zelfs al een beetje uit de doos. Hij mocht al rinkelend, weer terug naar de auto met de TL buizen. Weer contact met de leverancier. En nu komt het, het antwoord van de leverancier van deze TL buizen: “is ook zo moeilijk in te pakken voor ons!”

Ik herhaal het nog even: “is ook zo moeilijk in te pakken voor ons!”

ZET HET DAN NIET OP JE WEBSITE OF ZORG DAT JE HET GOED INPAKT! DENKEN EN OPLOSSEN EN KLANTBEHOUD. DIT BEDRIJF GAAT HET NIET REDDEN, HIER HOEF JE NIET VOOR GESTUDEERD TE HEBBEN OM DIT TE VOORSPELLEN!

De leverancier heeft het geld van de lampen teruggestort op de rekening.

Na het lezen van dit alles was ik even bewust nijdig, maar niet voor lang. Het is tenslotte 2e Kerstdag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Z07N

Please type the text above: