Eitjes komen al uit…

Het is een beetje een feestweek bij ons thuis want er is gezinsuitbreiding. Pa en ma Koolmees hebben drie kleintjes gekregen en nou maar hopen dat ze binnenkort de vrijheid tegemoet gaan vliegen. In mei leggen alle vogels een ei is zo van vroeger, net mei en de vogels zijn al uit het ei. De kat in de tuin heeft een andere idee van vrijheid en een vogeltje is altijd leuk… De afgelopen week ook nog even met een konijn op een kleed gelegen en ik steeds vragen of hij eenzaam was, bleek het beestje doof te zijn…heb ik weer… Als dieren konden praten dan zouden we het zeker weten. En de goudvis in een kom ergens zei ook helemaal niets terug. Ik stelde voor om het beestje in het kader van onze Bevrijdingsdag in de sloot te zetten maar zoiets mag niet. Tante gans is ook van het nest af en heeft kleintjes en nou maar hopen dat ze een leuk leven hebben als familie voordat ze in de pan gaan. Ik stond de afgelopen week naar de sterren te kijken en mijn ster was er ook weer, best bijzonder in een bewolkte lucht. We hebben in Castricum heerlijk op het strand gelopen en later de zon nog opgezocht in Bakkum. Naast het werk ontspannen is belangrijk, zeker. In deze zotte wereld is ontspannen erg belangrijk, zeker. En nu even stil want het is 4 mei, heel erg belangrijk, zeker.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

bmDp

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>