Doen…

Het is zo leuk om wat gezellige mensen om mij heen te hebben en om te lachen om de dingen in het leven. Het weekend lekker gedanst en tot in de late uurtjes in de weer geweest met gezellige mensen. Het is best mooi als de vogeltjes gaan zingen en het licht aanbreekt in de vroege morgen. Op zondag hadden wij behoefte aan wat rust en humor en dus tuf tuf met de auto naar het strand. De week globaal eens even doorgesproken en de dingen die in het nieuws waren… Weet je, zei ik in de auto tegen mijn vrouwelijke mattie die er niet vandoor zal gaan met een paar ton en een nieuwe auto… Totti stopt met voetbal en daar stond een stukje van op het internet met wat foto’s van hem. Mocht ik hem na zijn loopbaan in Nederland tegen het lijf lopen, ik zou hem doen. En wij lagen in een deuk in de auto. Als ik zoiets op mijn blog ga schrijven, krijg ik dan een actiegroep van mannen achter mij aan of een advertentie in de krant? Welnee, mannen zeuren veul minder. Er zijn grenzen, bewust van, doorslaan is ook een dingetje… Van de pret deden wij een extra achtbaanrondje in de lege hoek van het parkeerterrein. Is er buitenaards leven? Ik denk van wel en nu naar de aarde komen om mij op te halen, alsjeblieft. Ik wil alles achterlaten, ja zelfs de foto’s van Totti, haal mij weg van deze aardbol. Ik denk wel eens dat het bij ons zo verschrikkelijk goed gaat dat we blijkbaar niets anders meer hebben om ons druk over te maken. Na een wandeling in de duinen en het uitwaaien aan het strand waren wij weer enigszins normaal. Ik noem het zelf altijd, weer in staat om moeiteloos op te gaan in het land achter de duinen. Het schuim op het strand was prachtig en de mooiste foto’s genomen in het zand. En natuurlijk kwam de zon en wij zaten te genieten in het zand aan de zee. Mocht je willen ontspannen, probeer dan het strand en de zee eens, ik zou hem ehhhhh het doen…

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CsIB9

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>