Blauwe zondag…

Het was prachtig de laaghangende mist in de polder en de zon die de mist deed verdwijnen. Ik besloot om gisteren een ontbijt aan zee te doen. Er lagen blauwe kwallen op het strand, heel mooi. Na een tijdje in de zee gezeten te hebben, de broodjes opgegeten en op mijn badlaken van de zon genoten. Aan zee is het steeds anders en de zee stond deze keer dichter bij de kust dan anders. Op mijn handdoek waren er geen insecten te bekennen en ik haalde opgelucht adem. Er kwamen meer mensen op het strand, want mooi weer, dus logisch. Ik nam opeens met mijn ogen dicht een zoemend geluid waar en misschien een zwerm wespen of bijen? Tot mijn verbazing was het een drone die vrolijk met de camera aan, rondjes cirkelde boven mijn hoofd. De drone ging weer naar zee en om vervolgens achter de duinen te verdwijnen en om weer achter mij op te duiken. Het jaar 2017 brengt nieuwe insecten voort. Nu nog een vliegenmepper voor dit insect… Ik had het mooiste van de natuur alweer gehad en ik besloot om tegen 11.00 uur naar huis te gaan. Best leuk om dan alle mensen te zien die naar het strand komen, ik had er al een dag opzitten voor mijn gevoel. Toch even gekeken bij wie de drone hoorde en het was een pappa met vrouw en kinderen. Nieuw speeltje uitproberen op het strand en de nieuwe manier van de kinderen filmen in de zee. De kinderen hebben geen polsbandje meer nodig, pappa heeft zijn drone, jullie raken niet kwijt hoor. Het zijn bijzondere tijden en is de vlieger passé? Ja ik heb gelachen aan het strand. In de tuin van mijn vakantiehuis was het beter. Ik heb weer 14 dagen op het huis en op de grote dikke poes van vrienden gepast. Even in een groot huis en van de zolderkamer af. Dichterbij vriendinnetjes en oma en ik heb mij prima vermaakt. Werken en toch een beetje het vakantiegevoel. Het is bijna weer september en ik heb dan even vrij en er staan dan wat leuke leerzame dingen op stapel in eigen land. Ik heb sowieso de afgelopen tijd weer veel mogen bijleren, nooit te oud voor…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

lGAH

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>