Pret in Dordrecht…

Met de trein naar Dordrecht stad

Welkom en loop naar het centrum over het regenboogzebrapad

Bij een warenhuis een genderneutraal toilet

Wij kwamen niet meer bij van de pret…

Dordrecht op zondag en het was er erg stil op straat. Het oude centrum was echt wonderschoon en overal beelden van schapen. Ik vragen in een atelier naar de schapen en ik kreeg een mooi verhaal van vroeger over Dordrecht als invoerhaven en belastingontduiking via schapen. De Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk was prachtig met zijn scheve bovenkant. Bim bam en uit het niets verscheen er een man bij de kerk en hij ging ons vertellen over de geschiedenis en wij vonden het enig, bedankt nog aardige man. Over palen die lagen te rotten en vandaar de uitdrukking, hoe dichter bij Dort hoe rotter het wordt… De bovenkant van de kerk wijkt 2,25 meter af en daarom kan er geen toren op de kerk. Ik vond dat deze kerk wel mooi door de renovatie was gekomen door nieuwe en oude stenen te gebruiken! Het standbeeld van de gebroeders De Wit, wonderschoon. De Visbrug, wonderschoon. Appeltaart met slagroom in Dort, wonder lekker. Ja, het was een enige dag en de grootse pret in een warenhuis op het genderneutraal toilet. Ze hadden het bordje met het vrouwtje er half afgerukt en er was nog net een half rokje te zien, tranen van het lachen in het toilet. Je leest erover en dan zit je erop en dan moet je brein het als echt ervaren, ahhhhhhh. Er is een grens van wat het brein bewust kan verdragen. De gehele weg naar het station sloegen wij door van de pret. Wij zagen de eerste krantenkoppen 2020 al voor ons, meisje zwanger geraakt van spermaresten op het genderneutraal toilet. Een oude vrouw zei tegen ons, als men zich over een genderneutraal toilet druk kan maken dan is het tijd voor een reset. De man die ons zo mooi vertelde over Dordrecht had ook nog een mooie zin. Zuivere muziek is een zuivere ziel. Ik dacht zelf meer aan, als ze het genderneutraal toilet maar zuiver houden voor alle zieltjes…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

uchep

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>