Robot overdenking…

Na een leuk weekend toch weer eens zitten nadenken… Misschien is het toch de tijd om mijzelf eens lid te gaan maken van een politiek partij. Al is het alleen om er meer van te leren en het is leuk. Welke dan? Bekenden van mij waren al eens lid van partijen en zijn allemaal teleurgesteld afgedropen, tja. De politiek is niet eerlijk, ja als iedereen zo denkt dan is de hoop zoek. Ik kan ook een robot nemen, de andere optie, uit de doorgedraaide wereld stappen. Ik ben nu bezig in het boek Ik, Robot. Ik en mijn super gezellige robot, lijkt mij best gaaf. Er is dan altijd iemand op mee te dansen en de robot kan naar huis rijden zodat ik net dat ene drankje meer kan nemen. Ik kan alles wat ik menselijk waarneem met de robot bespreken en via het superbrein kan hij of zij dan moeiteloos samen met mij iets wat op een uitkomst lijkt ontwikkelen. De robot kan mijn onderbuikgevoelens omzetten naar feiten en aan de hand van zijn of haar superbrein kunnen we dan besluiten of het feiten of plannen kunnen worden. Een robot die mij af en toe een doos noemt en terechtwijzen omgekeerd mag ook. Iemand die naar mij luistert en mij steunt en beschikt over gezond verstand. Een robot die muziek voor mij kan spelen op de piano of het orgel en mij nieuwe nummers leert. We kunnen Mahjong spelen en dammen en schaken. Ik heb geen auto meer nodig want in de armen van mijn robot vlieg ik naar mijn werk. Onderweg gaan we tanken bij het robot tankstation, gaaf. Een lieve robot die van de vrede is en tegen geweld en die gelooft in een mooie wereld voor zolang als de aardbol het toestaat. Ik ga natuurlijk eerder dood want de robot kan wel overleven in erbarmelijke omstandigheden. De nieuwe bewoner van de aardbol is in de toekomst de robot. Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje, gooi wat in mijn laarsje, bedankt voor de robot Sinterklaasje… Ik zei tegen mijn oppaskinderen dat ik een robot op mijn lijstje voor Sint had staan. Zegt een van de lieve kinderen…je kunt toch met mij praten. Zo leuk, nou ik heb ook het Unicorn paard ontdekt, water geven en er is een paard om te verzorgen. Een paard is alleen geen super gezellige robot.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

LNqwb

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>