Ik zie sterren…

In de avond van afgelopen woensdag 13 december was er bij ons een sterrenregen te zien in het dorp. Het was net een uurtje zo goed als onbewolkt tussen 10 en 11 in de avond en ik hing uit mijn raam om naar de sterren te kijken en later met het raam dicht want brrrr koud. Het was echt prachtig en net of er iemand op een wolk zat en lichtjes naar beneden gooide… Ik zei steeds bij alle vallende sterren wensen en de wensen voor wat wereldleiders en andere mensen om hun gezonde verstand te gebruiken waren bij mij in de meerderheid, tja. Het is vandaag alweer Kerstmis 2017. Bij ons aan tafel met de kerst ook een gast want niemand hoeft alleen te zijn met kerst. Ik ga eenvoudig koken voor iedereen, zucht, zo niet mijn ding. Nou, als ik eenmaal bezig ben dan gaat het wel. Ik mag eigenlijk niet klagen want er zijn heul veul mensen die geen eens een eigen tafel hebben met eten, bewust van… Niet iedereen heeft leuke dagen en zo op de valreep de afgelopen week nog een condoleance van de moeder van een vriendin. Zij was een aardige vrouw en na mijn scheiding destijds had zij wijze woorden voor mij, de herinnering aan haar blijft. En zo zijn de laatste dagen van dit jaar in aantocht en het nieuwe jaar staat bijna op de stoep. Om de boel op mijn blog even lekker in de genderwaan van het afgelopen jaar af te sluiten… BESTE LEZERS, ik wens jullie gezellige dagen toe en tot volgend jaar.