Lekker bezig…

Op 21 maart zijn er bijna overal gemeenteraadsverkiezingen in Nederland. In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen was er afgelopen vrijdagavond een debat met landelijke leiders in Amsterdam. Ik zie het nieuwe straatnaambordje al voor mij….Baliedebat09-02-2018straat. En dan is er toch een waslijst met goede dingen en met slechte dingen onder te vermelden… Ik vind het niet zo raar dat mensen niet meer gaan stemmen. Juf Ank ontbrak om de boel in het gareel te houden en pret. Hallo allemaal, zijn jullie niet goed bij jullie hoofd, doe eens normaal zoals was beloofd, stamp niet met je voeten en zet je handen niet in je zij en doe het voor de kiezers en mij… En voor de zoveelste keer, om mensen naar de stembus te krijgen, gebruik eens eenvoudige taal. Ambivalent zegt heul veul mensen helemaal niets… Het was weer enig om te zien en ik ben zelf met leuke andere dingen bezig, binnenkort te lezen. De afgelopen week was er hier ontzettende herrie in de lucht en het was donker en ik kon niets zien. Ik zag later de weilanden verderop weer vol ganzen zitten, ik hoorde de ganzen dus thuiskomen. Het zijn er wel erg veel en straks komen er allemaal kleintjes bij. Ik vind zelf dat ze wel wat vroeg weer thuis zijn, of zijn ze op doorreis? Ze zullen zich wel aanpassen aan de natuur. Ik heb zelf in de winter al een paar keer met een jas aan in de zon gezeten, best lekker, aanjassen in de winter. De echte winter gaat nog komen, alles is anders aan het worden, bewust van. Buiten eigen land zijn er genoeg dingen om blij van te worden. Noord en Zuid-Korea, samen een vlag dragen op de Olympische Spelen. Nu allemaal doorzetten en zorg voor blije inwoners die bij elkaar op bezoek kunnen gaan in het buurland. Het is echt niet zo moeilijk allemaal…begin ergens… En we mochten weer trots zijn op ons eigen Nederland met plakken brons, zilver en goud op de Olympische Spelen. Ik zit nog met een ding… Ik zoek nu alleen nog iemand die mijn brein kan uitleggen waarom de gaskranen bij Groningen dichtgaan en de proefboringen bij Schiermonnikoog weer beginnen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Yng26I

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>