In maart een wak dan kots in de bak…

Ja, bij mij begon maart met een buikvirus. Het kan ook niet anders als je bij mensen komt die allemaal ziek zijn, de kans dat je dan zelf een keer omvalt is een leuke rekensom. Ik ging na drie dagen de weg weer op en tijdens mijn afwezigheid waren er verkiezingsborden neergezet, heul veul borden langs de weg. Ik kwam net op tijd binnen bij mijn werk omdat ik alle borden onderweg had gelezen. En echt geen idee of er eigenlijk een file achter mij was ontstaan door mijn rijgedrag, ik was te druk met lezen. Internet is beter en ik ben er zelf al uit voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. Iemand van een lokale partij met een redelijk inhoudelijk programma, jong persoon want de jeugd heeft de toekomst en persoon doet ook goed werk buiten verkiezingstijd om. Ik heb zo’n persoon gevonden hier en dus klaar. Ik wilde niet gaan stemmen voor het raadgevend referendum om mijn kieskaart te kunnen bewaren vanwege het laatste raadgevend referendum. Ik bedacht opeens dat mijn ouders niet gaan stemmen voor het raadgevend referendum en dus een van hun kaarten in mijn bewuste historistische map gedaan en weer klaar. Ik heb ook nog meegedaan aan InkiedoetNL door kip en patat te maken voor mijn ouders. Het is allemaal niet zo moeilijk. Ik ben verder op de Internationale Vrouwendag goed voor mijzelf opgekomen omdat iemand mijn rode haren als een gebrek aan mij zag… Ik kan zelf wel vijf andere gebreken aan mijzelf opnoemen, deze zat er nou net niet bij… De napret van het gebeuren was weer onbetaalbaar. Ja, al met al valt er genoeg te lachen als je de humor ziet. De werkmensen waren hier in de buurt bezig met de ontmanteling van een oud magazijn en de letter B was van de gevel en toen was het weekend. Er stond dus nog LOKKER op de gevel. De B van buikpijn van het lachen en van mij mag het nog even zo blijven staan. Genieten, bewust van.