Ladies of Soul…

Ik ga af en toe naar dingen die eigenlijk zo niet mijn ding zijn… Het is voor mij soms beter om dingen te doen die niet zo mijn ding zijn, ik word er niet stommer van… Een vriendin van mij had vrijkaartjes voor Ladies of Soul in de Ziggo Dome. En dus gisteravond met de vrouwen naar Amsterdam. Glennis Grace, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer waren de Ladies of Soul en er waren gastoptredens. Ik ging zelf voor de saxofoon van Candy. En ik zei nog tegen een vriendin, als de voormalige zanger van Kool & The Gang maar niet Celebration gaat zingen daar en ja hoor… Er zijn nummers die zo vaak langskomen dat ze niet leuk meer zijn. Een gegeven muzikale vrijkaart mag je niet in de bek schijten of was het kijken? We kwamen er niet echt lekker uit. Ik had mijn mobiel niet mee en ik werd echt gek van alle mensen om mij heen met de mobiel, echt ook een reden waarom ik zelf niet graag dit soort concerten bezoek. Het enige nuttige en hilarische was dat de gastzangers opgezocht konden worden op de mobiel met Google want we hadden soms geen idee wie zij waren. WTF is zij? En wie is die man met de stok? Nou van The Voice… Ja het was echt gezellig zo met elkaar en we konden af en toe lekker maf doen en op de saaie momenten gingen wij plassen en drinken halen. Ik vond Berget Lewis de beste zangeres, wat een stem. Ja, het was een vrolijke avond.