Hoera Koningsdag!

Hoera de vlag mag uit, we kunnen voortaan rustig slapen, de leiders van Noord en Zuid-Korea hebben elkaar de hand geschud en gaan praten, dank u, ga zo door allemaal. Vandaag mocht de vlag bij ons uit want Koningsdag, hoera. Wij waren Koningsdag in Haarlem en het was gezellig druk en niet te druk. Het was ontzettend leuk om alle feestende mensen te bekijken en de gezelligheid. Er waren op ons terras veel bitterballen en zonder bitterballen toch echt geen Koningsdag voor ons. In Haarlem stonden ook de gevulde zandzakken paraat bij de vrijmarkt en wat blijft het jammer dat zoiets nodig is voor de veiligheid in het jaar 2018. Haarlem is verder een prachtige stad en zeker een bezoekje waard ook op andere dagen in het jaar. Mooie groenpartijen en leuke watertjes met bijbehorende hippe sloepjes. Ja het was een leuke en gezellige dag en nu op naar de volgende feestjes, feestdagen en naar een belangrijke herdenkingsdag op 4 mei.