Dolle boel en niet mijn smoel…

Het was weer een gezellig weekend en lekker met een vriendin zitten kletsen en een wandeling gemaakt langs het water. En natuurlijk een gebakje gegeten in de zon omdat wij jarig waren geweest, dolle boel. Ik ben altijd een heule maand jarig en steeds met een ander gezellig uitje erbij. Bij onze thuiskomst met een van de kinderen naar de patattent geweest en ook daar zaten wij te kijken naar de plastic bakjes en het plastic bestek. Zal er een tijd komen dat ik ook mijn eigen bordje en bestek in mijn rugtas moet doen? Je kan het ook overdrijven allemaal… Ik heb mij wel voor genomen om standaard mijn eigen drinkbeker mee te nemen op reis in mijn rugtas, kunnen ze hem bij afhaalkoffietenten vullen met koffie en is er geen bekertje met plastic dekseltje meer nodig. En dan maar hopen dat ze niet met stift mijn naam op mijn leuke beker zetten… Ik heb mij de rest van het weekend vermaakt met muziek en het was Moederdag. Ik heb de badkamer schoongemaakt en daar is mijn moeder blijer mee dan met bloemen en pret. In verband met de nieuwe privacywetgeving is er nu op mijn werk een nieuw programma om mee te werken. Er staat ook een gezellig smoelenboek op. Een soort van Facebook waar je elkaar met je verjaardag kan feliciteren en nog meer. Ik ben vast niet goed bij mijn hoofd als ik dan denk, privacy cliënten top, privacy medewerkers boeit dus niet. En je moet dus zelf dingen uitzetten als je wat gegevens niet wilt delen, de omgekeerde wereld bij mij. Maar zoals ik al eerder zei, ik zal wel niet goed bij mijn hoofd zijn. Ik vind het zelf enge tijden aan het worden af en toe. Nou boeien verder, het belooft een gezellige week te gaan worden en de zon blijft schijnen, wat wil ik nog meer…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

7BQ1Aw

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>