Vorkje prikken…

Ik heb al de nodige teksten geschreven op het muzieknummer van Kid Rock met All Summer Long. Het is 2018 en we klussen heul de zomer door… Naar aanleiding van huis na huis om mij heen met klussen, de een was klaar en de ander begon, inclusief ons huis trouwens. Om 07.00 uur in het weekend een boormachine met geluid was het all summer long klushoogtepunt. Leven en laten leven is mijn motto en voor de humor was het zeker oké. En verder 2018 en ik werk heul de zomer door was ook een nummer 1 hit in de vriendenkring. Ik stond weer voor Inkie Joker bij iemand aan de deur waar ik geen cent voor beur was het all summer werkhoogtepunt. Of 2018 en ik werk heul de zomer door en iemand lag nog in zijn nest en met 36 graden is dat niet best en heul de zomer door… Mijn conclusie na een zomer overal werken is wel dat er dingen anders zouden kunnen… Misschien eens een najaarsliedje van maken? Hoe kan het bijvoorbeeld dat er voor iemand geen werk is op de sociale werkvoorziening en dat het deze persoon dan een vrije dag kost? En bij een tekort aan vrije dagen er overgewerkt moet worden voor vrije dagen. Het is 2018 en ik huil van zulke verhalen heul de zomer door. Er waren in de warme vrije zomertijd natuurlijk wat ontspanningsmomentjes en vooral etentjes hier en daar, want eten ook heul de zomer door natuurlijk. Ik ga gerust ergens alleen zitten om een vorkje te prikken en dan is de vraag van de bediening vaak…Verwacht u nog iemand? Ik hoorde laatst van iemand anders dat er meerdere alleen uit eters zijn die zich de vorkjes lachen om deze vraag. Je kan ook gewoon de kaart geven en dan merk je vanzelf of iemand alleen blijft of misschien de ik ben alleen uit eten button introduceren? In de stad is het vaak gewoner om ergens alleen neer te ploffen, bewust van. En het is geweldig dat een tussenjaar hot is onder de jeugd want dan is er nog iemand in de bediening in de restaurants na de summer long. Ik breng af en toe al zelf mijn bordjes terug als ik zie dat ze bediening vragen in een restaurant. Ik noem het altijd, een vorkje helpen…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

TRQVa

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>