Nog meer kerstmarkt…

Het ontbijt in Dordrecht was echt heel erg goed vanmorgen en hop weer verder het land in noordwaarts. De verkeersregelaars brachten ons naar de overkant in Dordrecht en een vrouw moest er tot 21.00 uur vanavond staan, tjeempie. Deze mensen staan er niet voor niets en een aardig woordje en hun aanwijzingen opvolgen, ik doe het gewoon. In het centrum iemand in blauw pak nog even aangesproken om het hoe en wat te horen en de beveiligers waren ingehuurd door de gemeente Dordrecht. Harde werkers in de straten, bewust van. Door de luidsprekers klonk trouwens gisterenavond dat er vals geld in omloop was op de kerstmarkt en ik zucht dan maar weer eens, kerstmarkt anno 2018. Wij gingen met de trein naar Leiden want daar was nog meer kerst. Een drijvende kerstmarkt en het was bijzonder leuk om onder de bruggen door te lopen waar ik normaal gesproken overheen zou lopen. Wij waren op een gegeven moment kerstmoe en pret. En we hadden niets nodig want eerst de stijgende kosten voor volgend jaar maar eens verder afwachten. Het waren twee leuke dagen en weer even gezellig gelachen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

PbCt

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>