De week barst bijna uit zijn kerstvoegen…

Ik nam de post door met mijn vader en hee pap, de energierekening gaat met 14 euro per maand omhoog. Mijn moeder was net de bloemen in een vaas aan het zetten in de keuken en rinkeldekinkel vanuit de keuken en de vaas lag aan diggelen op de vloer. Geeft niets mam, er zaten toch al barsten in de vaas. Afijn, ik dacht eerder nog even aan goed nieuws want ik las dat ergens, energiefactuur volgend jaar lichter door dalende distributienettarieven. In België, Beeeelllggiiiëëë en pret. We hebben het nu onderling al over, gewoon doorgaan tot het vaasje barst. Ik heb ook geen spiegel meer. Vaasje vaasje aan de wand, wie is de liefste van het land? En vervolgens viel de vaas van de muur… En we hebben een week lang het woord poenie geprobeerd. En onze conclusie is dat we het woord poenie doorschuiven naar de generaties onder ons. Het gaat weer gewoon kutweer worden en kut als we ons hoofd bezeren tegen een lamp. Wij mogen na de feestdagen ook niet meer op dieet met rijstwafels want die schijnen niet goed te zijn. Ik ben zelf meer allergisch voor toiletblokjes. Heel wat mensen zijn tegenwoordig zo schoon dat ze de toilet (lees als het toilet) vol chloor of ander middel gooien terwijl er al een of twee toiletblokje hangen. Ik heb eens wat chemische reacties doorgenomen en bij sommige mensen is op de toilet (lees als het toilet) zitten gevaarlijker dan het eten van een pak rijstwafels en pret. En zo gaat alles door en ik heb bij oma de kerstversieringen neergezet en nog wat meer van die gezellige dingen gedaan om mij heen. Mijn vader kwam zelf met het idee om mijn kerstpakket op te halen voor mij want jij kan je zorgklanten niet in de steek laten en top. Er gaat wat gegeven spul uit pakketten bij ons thuis naar de Voedselbank, traditie. Ik heb verder een nacht liggen draaien van zorgen om iets en verder vooral veel gelachen om dingen, is beter. Zo voor de kerstdagen en de vakanties alle kerstballen in de lucht houden oftewel alle vaasjes in de lucht houden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

7HDC0y

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>