De levensboom is donker…

Ik had het eerder over autoloos en er is eigenlijk voor mij nog een reden om met de auto naar mijn werk te tuffen… radio Slam met house in de pauze. In de ochtend hebben ze ook een mix en ik blijf soms wachten in de auto om nog even mee te deinen op de mix. Afijn, wij gingen gisteren naar Amstelveen met de bus want daar was de SBS6 Kerstparade. Het was heel erg druk en wat was het mooi alle verlichte praalwagens in het donker. We stonden langs de zijkant van de weg en daar waren alle bomen mooi verlicht, alleen de boom tegenover ons was donker. Ik zag deze boom vandaag als een voorteken want mijn tante is gisterenavond overleden, haar lichtje is uitgegaan. Ik wilde vandaag nog een kerstpakketje wegbrengen naar een vriendin met haar gezin en in de auto maar eens even zitten meezingen met Hello van Adele. Ik had het er gisteren nog over met iemand, er zijn zoveel mensen met verdrietige feestdagen, bewust van. De herinneringen blijven en ik herinner mij mijn tante als de chocolademelk tante. In mijn kinderjaren schuifelde zij in de winter altijd met een dienblad vol met chocolademelk over de gladde weg naar ons toe op het ijs. Voor allemaal was er een mok met warme chocolademelk en een stuk koek. En als zij tekort kwam dan hup terug en er kwam een volgend dienblad. Zij had het niet breed en zij deed het wel, mijn mooie herinneringen. Er was vandaag ook verdriet in Indonesië na de tsunami van gisterenavond. Het is verschrikkelijk om mensen die je dierbaar zijn te moeten verliezen. Vandaag voor mij voor iedereen die het nodig heeft, een Hello vanuit Nederland, heel veel sterkte!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

9iHWO

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>