Kerst met brood en spelen in pyjama

De tijd voor de kerst is altijd de leukste tijd en dan mag het van mij hup door naar iets van 10 januari of zoiets. Het is ook niet zo verwonderlijk als je zoals mijn persoontje veel kerstevenementen afloopt, gewoon kerstmoeheid. Twee dagen extra vrij en ik besloot om de kerstdagen dit jaar gewoon tot pyjamadagen om te toveren. Ik heb geen pyjama, een slobberbroek en een dik vest zien er ook uit als een pyjama. Ik ben dol op kerstbrood en er is nog genoeg brood over tot in het nieuwe jaar. Ik heb mij gisteren wel even uit de slobberbroek gehesen om met mijn vader en moeder bij mijn broer en schoonzus te gaan eten. Zij hadden de boel gezellig gemaakt en erg hun best gedaan met alles. Misschien de laatste kerst zo samen, denk ik. En nee, niet negatief gedacht, gewoon realistisch en zucht. Het is toch best grappig dat je dingen deelt met elkaar en mijn schoonzus geboren in Colombia vond de muziek van Il Divo ook goed. En dat ik een van die jongens dan een lekker ding vond daar kon zij begrip voor opbrengen en Feliz Navidad en pret. En vandaag op 2e kerstdag wat kaartspelletjes gedaan en gelezen en wat dingen voor de komende drukke dagen in orde gemaakt. Kerst met brood en spelen in pyjama, helemaal geweldig! 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

S9iw

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>