IJs is kunst

De oliebollenkraam stond al vroeg op het plein vanmorgen onder ons raam. Goedemorgen Zwolle, het belooft weer een mooie dag te worden vandaag. Jan was zo vermoeid geraakt van ons dat hij niet meer meeging vandaag. Nee hoor, hij had genoeg andere dingen te doen en rust nodig. Podcast maken is een ding en naar een podcast luisteren ook. Ik zei gisteren tegen Jan dat ik meestal na 20 minuten wel genoeg heb van een podcast, tja. Ik lees liever boeken of zoiets, ieder zijn of haar ding. Wij kwamen na een korte wandeling uit bij De IJsselhallen en daar was het wel winter. Het Nederlandse IJsbeelden Festival was daar en wij waren gelukkig vroeg en pret. Toen wij eruit gingen was de wachttijd een uur. IJskunstenaar is ook een vak en tjee wat een mooie ijs en sneeuwsculpturen stonden er in de hal. Villa Kakelbont van Pippi stond er ook, cool! Ja het was echt de moeite waard om er even doorheen te lopen. Het was ons laatste uitje met pret voor het jaar 2018.