Drama en lach…

Da’s best moeilijk af en toe… Ingrid als gezinsbegeleidster… Afijn het was hier afgelopen maandag black monday in huis tijdens mijn afwezigheid en dat ouders oud worden is leuk, het brengt soms ook allerlei onbegrip met zich mee. Het lukt mij ook vaak niet om mijn ouders de andere kant van dingen te laten zien en zoiets is best jammer.  Andere generatie en ik ben toch wel blij dat mijn generatie meestal anders in het leven staat. En ik weet natuurlijk ook niet of ik zelf alles goed doe of goed zie, mens Ingrid doet haar best met vallen en opstaan… Het is dan ook het beste om mijn eigen leven te volgen en de boel voor zover mogelijk enigszins te begeleiden. Ik heb dapper gereageerd de afgelopen week aldus een van mijn vriendinnen en zulke woorden doen wel goed. En ik zie de hemel zij dank overal de humor wel van in en soms lopen dingen zoals zij lopen en laat het dan los zonder ballon… Het is wel fijn om van andere vriendinnen te vernemen hoe zij dingen oplossen met hun ouders en daar valt van te leren. Ik kijk altijd naar dingen die wel leuk zijn en erg gelachen om het muziekfilmpje van Slam!. Een zak chips leeg maken is ook zo leuk af en toe en pret. De stijgende prijzen zijn ook leuk en ik bespeur om mij heen dat dingen averechts aan het werken zijn met licht nu gewoon laten branden en lekker lang douchen. Het zou duidelijker zijn als er een uitlegvelletje zou komen met daarin waar de BTW naartoe gaat en pret. Afijn, de prijsverhoging van de apotheek sloeg wel alles en een pakje pillen door iemand hier in huis in gebruik ging van 9,74 euro naar 19,16 euro. Na het bekijken van de facturen van december 2018 en januari 2019 kwam ik op twee dingen uit… Of de werkzame stof is anders geworden in de pil en dan had er een uitleg moeten volgen of de WMG code is verkeerd. Het laatste bleek het geval, van WMG 1 naar WMG 9 was zo niet goed en pret. Waar mensen werken maken mensen fouten. En toch, als je de zorg hebt voor ouders, andere gezinsleden of wie dan ook dan kunnen fouten net dat druppeltje in de emmer zijn die er net niet bij kan, tja. Het leven is een groot drama in meerdere bedrijven en gelukkig ook een lachende theatershow in een lange voorstelling, bewust van

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

ZMp419

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>