De winter door…

Het waren een paar leuke dagen… En dagen met lekker eten, van patat tot Chinees en ik voelde mij er een stuk beter bij. In het restaurant viel het vaasje om op tafel en ja ik heb dan pret… het vaasje was nog heel. En wat een prachtig weer zo met een beetje vrieskou en een mooie blauwe lucht met zon. Ik zag op de fiets in een weiland allemaal dieren, best mooi zo bij elkaar in een plaatje. Ik zag ganzen, een reiger, een haasje, vogels en een witte ooievaar of reiger of zoiets. Mollen zijn ook dieren en zij zijn tegenwoordig te zien op het scherm van de televisie. Ik was gisteren aan het oppassen op de kinderen en we zaten een spelletje pesten te doen en toen was het tijd voor Wie is de Mol? Ik zag het voor het eerst en ik vroeg aan de kinderen wie de mol was? Die jongen met die krullen aldus de kinderen en kinderen hebben het vaak goed en pret. Ik vroeg waarom het zover weg was opgenomen? En volgens de kinderen omdat ze dan niet lastig gevallen werden vanwege hun bekendheid. Ik kende er maar drie van het spul en de kinderen kenden alleen de voornamen en dus wat mij betreft de volgende keer gewoon in Zwolle opnemen, je zet ze op De Peperbus en laserstraal erop en ook klaar. Nou het zal wel om de mooie natuur gaan elders en de promotie van het land, verre vliegreizen zijn hip. Ik had na het oppassen afgesproken om weer een keer te gaan dansen met een vriendin en er was best goede muziek. Het is toch altijd een leuke gelegenheid met leuke mensen en jammer dat ik het heule late in de nacht niet meer zo trek. Afijn we hebben nu iets met dansen en met bejaardentijden ontdekt en eens kijken binnenkort of het iets is of niet. Al met al komt Ingrid de winter wel door en van de week misschien sneeuw dus een nog mooiere wereld, bewust van