Winterwerksportvakantieweek…

Een heel goede morgen… Nou lekker opstaan deze morgen met een partijtje tennis op het scherm met Nadal, een heel lekkere morgen… Het was een lekkere week want ik had winterwerksportvakantieweek. Ja, om de winter leuk door te komen een mix van werk en sport en vakantie voor mijzelf gemaakt. Het was een goede week om te fietsen zo door een mooi wit landschap en ik heb genoten van de sneeuw. De sneeuw was niet echt goed om een sneeuwpop te maken en mijn poging werd een soort van klein robotje in de sneeuw. Het was trouwens weer een leuk spel om op de heenweg met de fiets langs een lange weg in de witte bermen te kijken en op de terugweg de nieuw gevallen plastic drinkflesjes en koffiebekertjes te tellen… Afijn, de winter is weer even weg en het is een mooie dag om weer wat te schrijven en andere dingen te doen. Ik vond het een opvallend bericht dat bij het rekenen de breuken dreigen te verdwijnen uit het rekenlandschap. Ik til mij een breuk aan die stapels met spullen. Ik zei toch dat je beter steeds een vierde deel van het stapeltje kon optillen? Huh? Ja leuke situaties kunnen zo ontstaan in het nu. Bij mijn oppaskinderen hangt er een poster op het toilet met de tafels erop. 1 X 2 keutels = … Er komt vast een dag dat ik samen met de kinderen de inhoud van de stortbak van het toilet ga delen door hun gedane plasjes in de pot en pret. De nieuwe tweedehands auto van mijn reismattie was er en gisteren de eerste rit gemaakt in de auto naar de IKEA en pret. En later nog een bakkie, drankje en hapje gedaan met mooi uitzicht over de stad in de blauwe toren met de Nederlandse vlag op het dak. Het schaaltje met bitterballen was een mooie afsluiting van mijn zelf gecreëerde winterwerksportvakantieweek, bewust van

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

fUJhX

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>