Goede dagen, slechte dagen…

Het is best jammer dat er geen winter meer te bekennen is in Nederland. Het is nu regenachtig met wind en dan is in plassen stampen het enige leuke buiten en pret. De afgelopen week zat echt alles tegen en dan is het zaak om uit de chaos wat orde te scheppen, best aardig gelukt. Ik heb met een schuin oog de toestand in het land en de wereld nog gevolgd en wat een toestanden soms… Ik haal nog even de woorden van een vriendin van mij aan… Wij hebben het druk met het zorgen voor onze ouders en onze kinderen en zaak is om zelf dan niet om te vallen, zo waar. De jeugdhulp ligt ook op zijn gat als ik de verhalen zo hoor op straat en aan gezellige tafels. Wie zegt pardon tegen alle kinderen in het nu die niet direct de juiste constante betrouwbare hulp krijgen? Ik was zelf ook even bezig met zorgen voor ouders. Een van mijn vriendinnen haar moeder ligt slecht en zij moet steeds op en neer rijden, een voordeel voor mij, ik zit er bovenop. En nog een voordeel dat ik uit de zorg kom en ik orde scheppen in chaos leuk begin te vinden en pret. Het heeft ook zijn nadeel om er bovenop te zitten en ik was tot diep in de nacht bezig met ervaringsverhalen over vasculaire dementie te lezen en tja dan gaat de wekker wel weer erg vroeg en was het gewoon een jankdag. Mijn vriendin had de dag ervoor een jankdag en ik vroeg dan ook of het besmettelijk aan het worden is? Het lucht wel op. De ervaringsverhalen over vasculaire dementie waren erg herkenbaar voor mij en mijn moeder zit de ene dag als een zombie in nachtpon in de stoel en is de andere dag gewoon aan het strijken. Nou de dokter zal het wel een keer vaststellen of het is misschien iets anders. Dementie is wel een verschrikkelijke kut ziekte, in welke vorm dan ook, bewust van. Ik heb er op mijn werk veel mee te maken. Eigenlijk viel alle tegenslag in mijn eigen leventje in het niet bij alle andere dingen de afgelopen week. Het is natuurlijk niet leuk om op mijn rekenzolder geen loonstrook te hebben maar als het programma het niet doet en de aardige helpdesk het ook niet weet dan is het gewoon over veertien dagen nog eens kijken of de nieuwe boel uit de kinderschoenen is gekomen en pret. Loonstroken per mail of post ontvangen, kan echt niet meer en pret. En anders maar geen loonstrook, mensen zijn belangrijker, bewust van. Er ging gelukkig ook veel wel goed en mijn vakanties staan vast voor komend jaar, hoera! Nou ja, vast…leef per dag of zoiets. Morgen kan alles zo weer anders zijn.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

aaN6

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>