Leuker kunnen we het niet maken…

Ja de boel op het thuisfront is weer een beetje stabiel. En ik kan mij druk maken over dingen in de zorg, zolang mijn moeder het geen probleem vindt dan sta ik alleen. Alhoewel zij wel van slag was door iets met een toiletstoel in de nacht, tja. Ik had het er met een vriendin over en met de mondige en misschien verwende generaties van elke dag onder de douche te willen, staat de zorg nog een heule kluif te wachten in de toekomst, bewust van. Er gaan ook dingen wel goed in de zorg, zeker. Het was vandaag dan ook de hoogste tijd om weer eens iets leuks te gaan doen en zo met een vriendin op naar het wonderschone Abcoude. Wij kwamen op de juiste parkeerplaats terecht na weer eens verdwaald te zijn geweest en pret. In een alleraardigste eetgelegenheid met alleraardigst personeel hebben wij een lekker hapje gegeten in het dorp. En om de boel nog leuker te maken gingen wij na het eten naar een klein theater voor de voorstelling leuker kunnen we het niet maken van Jan Beuving en Patrick Nederkoorn. Het was net een grote aula en ik moest denken aan mijn eind musical van de lagere school, heel erg lang geleden. Ik moest er even inkomen in het stuk en het ging over de belasting. Het stukje met nog een ogenblik geduld was erg herkenbaar. Ik belde laatst naar het ziekenhuis voor mijn moeder en ik kon daar kiezen uit blijf wachten voor een echt menselijk persoon toets 1 en voor een terugbel afspraak toets 2. Ik ramde op de een en lijkt mij dan heel erg duidelijk. Ik kreeg vervolgens weer een bandje in de wacht en daar kwam dan de tekst voorbij met wilt u een terugbel afspraak toetst dan… Ik had al gekozen! En ja dan ontplof ik bijna en pret. De voorstelling was best grappig en ik kon een paar keer echt lachen. De pret was eigenlijk na afloop want wij zagen een bekend persoon. En in de auto was het dan ook…declareert hij de bon van deze voorstelling bij de belastingdienst of elders? Ja leuker kon deze dag eigenlijk niet. 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

euUg

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>