Jarig en een lied en strand…

Hoera, jarig en niemand die het weet hier! Nou het ging bijna fout want je moest hier wel het paspoort afgeven en weer ophalen bij de receptie en het meisje van de receptie zag mijn geboortedatum en gaf mij een lach, bijna ging mijn niet verjaardagsfeest niet door en pret. We gingen naar Batalha en naar het klooster in Alcobaça en daar stond iemand onder een poort geweldig mooi te zingen, waaronder het nummer Avé Maria. João Paulo Ferreira – Countertenor, ik beschouwde hem als mijn verjaardagscadeau! Echt, een mooier verjaardagscadeau kon ik mij niet wensen! Ik was later nog even op het bankje gaan zitten bij hem in de buurt om hem nog een keer te horen zingen, alles mag tenslotte want jarig. Ik heb lekker koffie gedronken en in de middag kwam mijn andere verjaardagscadeau want we gingen naar de kust, hoera! Ik heb lekker op het strand van Nazaré gestaan en wat een mooie sterke golven daar! Er waren twee mensen van mijn groep plastic aan het rapen op het strand in Portugal. Ik heb alleen maar lekker op het strand gezeten in de zon en genoten van de golven! We zijn later nog naar een hoog uitzichtpunt gereden en mooie foto’s van grote hoogte van het strand beneden genomen. In de avond nog even naar de basiliek van Fatima gelopen en er was een kerkdienst aan de gang, even gekeken en toen daar nog een rondje gelopen over het plein. Ik had vanuit eigen land lieve berichtjes voor mijn verjaardag en zo was het een mooie verjaardag in Portugal!